Primeur in Nederland! De Xiaomi TV A (Pro) exclusief bij TechPunt.

  • Geplaatst op
  • 0
Primeur in Nederland! De Xiaomi TV A (Pro) exclusief bij TechPunt.

De nieuwste TV van Xiaomi is nu exclusief bij TechPunt beschikbaar! Wij weten dat het moeilijk kan zijn om een TV te kiezen die bij jou past, er is namelijk zoveel om uit te kiezen. In dit blog proberen wij dit zo makkelijk mogelijk te maken!

Xiaomi heeft opnieuw zijn grenzen verlegd met de lancering van hun nieuwste televisiemodellen: de Xiaomi TV A 2025 en de Xiaomi TV A Pro 2025. Deze Smart TV's combineren de nieuwste technologieën met een stijlvol design en bieden een ongeëvenaarde kijkervaring. Laten we een kijkje nemen naar wat deze tv's te bieden hebben. Om gelijk even een duidelijk beeld te scheppen hebben wij in onderstaande tabel de grootste verschillen tussen het basismodel en de pro variant: 


Schermgrootte
Het meest zichtbare verschil tussen de beide modellen zit hem in de beschikbare formaten. Zo wordt de Pro versie 2025 aangeboden in vier formaten: 43", 55", 65" en 75". Bij de standaard versie krijg je al wat meer keuze. Zo wordt deze aangeboden in de formaten; 32”, 43”, 50”, 55”, en 65” en is er ook nog een 43” Full HD model.

Smart TV functies
De smart features van de beide modellen zijn ook zoals je gewend ben van een Smart TV. De Xiaomi TV A (Pro) 2025 draait op Android TV, wat je toegang geeft tot duizenden apps, waaronder populaire streamingdiensten zoals Netflix en YouTube. Dankzij Google Assistant kun je eenvoudig zoeken naar content, de tv bedienen en zelfs je smart home-apparaten beheren met spraakopdrachten. Dit maakt het gebruik van de tv niet alleen plezierig, maar ook erg gemakkelijk. Met handsfree voice control kun je de tv bedienen zonder afstandsbediening, dankzij de ingebouwde microfoons.

Beeldkwaliteit
De Xiaomi TV A 2025 is ontworpen om een hoogwaardige kijkervaring te bieden tegen een betaalbare prijs. Deze televisie komt met een 4K Ultra HD resolutie, wat zorgt voor haarscherpe beelden die vier keer de resolutie van Full HD bieden. Elk detail komt tot leven, waardoor je favoriete films en series er nog beter uitzien.

De Xiaomi TV A Pro 2025 maakt gebruik van de hoogwaardige OLED-technologie, die diepe zwarttinten, levendige kleuren en een betere kijkhoek biedt. Dit zorgt voor een spectaculair beeld, ongeacht waar je zit in de kamer. Bovendien ondersteunt de Xiaomi TV A Pro 2025 Dolby Vision IQ, wat automatisch de beeldinstellingen aanpast op basis van de lichtomstandigheden in de kamer. Hierdoor krijg je altijd de best mogelijke beeldkwaliteit, ongeacht het tijdstip van de dag. Als je scherp beeld en mooie kleuren dus belangrijk vindt, is het een goed idee om naar de Xiaomi TV A Pro 2025 te kijken.

Geluid
Wat geluidskwaliteit betreft, zijn de beide modellen uitgerust met Dolby Audio. Deze technologie levert helder en krachtig geluid dat de kijkervaring compleet maakt. Daarnaast is er ondersteuning voor DTS-HD, wat zorgt voor een nog rijkere en meer meeslepende geluidservaring.

Daarnaast heeft de Xiaomi TV A Pro 2025 ook nog Dolby Atmos, waardoor er een driedimensionaal geluidslandschap wordt gecreëerd zodat je helemaal onderdompelt in de actie. De geïntegreerde soundbar levert een krachtige en rijke geluidsweergave zonder dat je extra apparatuur nodig hebt. Dit maakt de Xiaomi TV A Pro 2025 een perfecte keuze voor zowel film- als muziekliefhebbers die geluid belangrijk vinden.

Processors
De processors van beide modellen zijn van zeer hoge kwaliteit. Zo hebben ze dezelfde CPU (Central Processing Unit), namelijk de Quad A55. Een goede CPU zorgt ervoor dat wat jij kijkt wordt opgeschaald naar een hogere resolutie. Onder andere de CPU maakt het dus mogelijk dat de modellen een resolutie van 4K UHD (3840 × 2160) hebben.

Daarnaast zit er nog wel een verschil in de GPU (Graphic Processing Unit) van de modellen. Zo heeft de Pro versie een nieuwere Mali G52 MP2 processor, ten opzichte van de oudere Mali G52 MC1 die in de TV A 2025 zit. Dit alles kan misschien een beetje ingewikkeld klinken, maar wat belangrijk is om te onthouden is dat de Pro versie een iets nieuwere processor heeft die zorgt voor een betere beeldkwaliteit en vloeiendere weergave.

Voor een duidelijk overzicht van de prijzen kunt u het onderstaande schema bekijken: 

Conclusie
Zowel de Xiaomi TV A 2025 als de Xiaomi TV A Pro 2025 bieden indrukwekkende functies en prestaties. Als je op zoek bent naar een betaalbare Smart TV zit je bij Xiaomi in ieder geval al goed.

Zo is de Xiaomi TV A 2025 een zeer betaalbare tv wanneer je hem vergelijkt met concurrenten. Daarnaast is de Xiaomi TV A Pro 2025 ook een van de goedkoopste QLED tv’s op de markt. Wil je een betaalbare smart tv met Ultra HD-Beeld en alles wat je verder nodig hebt van een TV, dan is de Xiaomi TV A 2025 perfect voor jou. Ben jij iemand die liever een fractie meer betaalt voor een topmodel, kijk dan naar de Xiaomi TV A Pro 2025!

Bestel vandaag jouw nieuwe Xiaomi TV A (Pro) 2025 bij TechPunt en ontvang hem morgen in huis!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »