De nieuwste fitnesstracker van Xiaomi is er, de Smart band 9!

  • Geplaatst op
  • Door Patrick Oosterbroek
  • 0
De nieuwste fitnesstracker van Xiaomi is er, de Smart band 9!

Als eerste de nieuwe gadgets van Xiaomi bemachtigen? Dan zit je bij TechPunt aan het juiste adres. Zo ook met de nieuwste fitnesstracker uit de Mi band serie, de Smart Band 9. Inmiddels al even beschikbaar, maar nu al razend populair. Wat kan deze budget-vriendelijke smartband allemaal en waar is die verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. Je leest het allemaal in deze blog!

Batterijduur
De batterijduur is de specificatie die er het meeste uitspringt bij de Smart Band 9. Met een extreem lange batterijduur van maar liefst 21 dagen, overklast deze smartwatch alle concurrenten. Waar sommige smartwatches om de paar dagen opgeladen moeten worden, gaat de batterij van de Smart band leven drie weken mee bij normaal gebruik. Dit zijn vijf extra dagen in vergelijking met zijn voorganger, de Smart Band 8. Een ongeëvenaarde batterijduur dus!

Uitgebreide Fitnessfuncties
Met de Smart Band 9 hoef je geen dure fitnesstracker aan te schaffen om toegang te krijgen tot geavanceerde fitnessstatistieken. De band biedt ondersteuning voor meer dan 150 sportmodi, van hardlopen en fietsen tot zwemmen en yoga. Dankzij de ingebouwde GPS kun je je trainingsroutes nauwkeurig volgen zonder dat je je smartphone bij je hoeft te hebben.

Daarnaast beschikt de Xiaomi Smart Band 9 over een verbeterde hartslagmeter en SpO2-sensor, waarmee je gedurende de dag je hartslag en zuurstofsaturatie kunt monitoren. Dit maakt het eenvoudig om je gezondheid en prestaties in de gaten te houden en tijdig actie te ondernemen wanneer dat nodig is.

Design
Qua design blijft de Band 9 trouw aan zijn voorgangers met een capsule-achtige vorm, maar het biedt een verbeterde metalen frame voor een premium gevoel. De band is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, roze en zilver, en er zijn verschillende bandjes beschikbaar, zoals TPU en metaal

Accessoires
De ontwikkeling van nieuwe fitnesstrackers van Xiaomi gaat gepaard met handige accessoires die het nog makkelijker maken om sportsessies zo fijn mogelijk te meten. De Smart band 9 Pendant zorgt er voor dat je het klokje om je nek kunt dragen als een ketting, mocht het niet mogelijk zijn de band als horloge te dragen. Er is zelfs een Smart band 9 Running Clip. Een veilig en super stevig hoesje die je om het klokje kunt doen. Zo verstop je de Band 9 gemakkelijk in je sok, hand, of aan je schoen.

Mocht jouw bandje door het intensieve gebruik slijten, of wil je gewoon eens een ander kleurtje proberen om je pols? Kijk dan ook even naar de vervangende bandjes voor de Smart band 9!

Leuk zakelijk geschenk
Bovendien is de Xiaomi Smart Band 9 een perfect relatiegeschenk of kerstcadeau. Met deze fitnesstracker motiveer je jouw werknemers op een uitdagende en speelse manier! Het UWV, het RIVM, verschillende Rabobank vestigingen, Transavia, een aantal grote en kleine Nederlandse gemeentes, Grohe en meer gingen u al voor! Op aanvraag is het mogelijk om het bandje van de Xiaomi Smart Band 9 in kleur te bedrukken met jouw bedrijfslogo of -slogan. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »