De beste robotstofzuigers van Roborock uit 2024!

  • Geplaatst op
  • Door Patrick Oosterbroek
  • 0
De beste robotstofzuigers van Roborock uit 2024!

Wie op zoek is naar een nieuwe robotstofzuiger, ziet vaak door de bomen het bos niet meer! Waar moet je nou eigenlijk allemaal op letten, welke specificaties zijn voor jou belangrijk en hoeveel wil je er eigenlijk aan uitgeven? Techpunt is dé Roborock reseller van Nederland en België. Naast alle Roborock stofzuigers, kun je bij ons ook alle verbruiksonderdelen los aanschaffen!

In deze blog leggen we uit wat nou de onderlinge verschillen zijn tussen de stofzuigers en welke keuze het beste bij jouw situatie past. Heb je bijvoorbeeld huisdieren en ligt er veel haar op de vloer, dan is het natuurlijk prettig als de stofzuiger die makkelijk weg krijgt, of misschien heb je wel een bepaald vloerkleed waar rekening mee gehouden moet worden. Welke stofzuiger jij nodig hebt, lees je hieronder!

Roborock S8 serie

We trappen af met de nieuwste modellen van de Roborock S8 serie, de krachtigste serie van Roborock. Deze stofzuigers worden gekenmerkt door een sterke zuigkracht en vanwege het volledige geautomatiseerde systeem. Na installatie heb je vrijwel geen omkijken meer naar de stofzuiger. Ben jij op zoek naar het beste van het beste? Dan zit je bij de Roborock S8 serie goed!

Roborock S8 Max Ultra

De Roborock S8 Max Ultra is een indrukwekkende robotstofzuiger die krachtige prestaties combineert met slimme technologieën. Of je nu een druk huishouden hebt, huisdieren bezit of gewoon op zoek bent naar een efficiënte manier om je huis schoon te houden, deze robotstofzuiger biedt een uitgebreide oplossing. Na een lange dag werken heb je geen zin meer om het hele huis op orde te brengen, en de volledige geautomatiseerde Roborock S8 Max Ultra neemt die zorgen uit handen. De stofzuiger beschikt over een auto-emptying dock die al het vuil vanuit de stofzuiger naar een opvangbak zuigt zodra die klaar is met zijn ronde. De opvangbak hoef je, afhankelijk van het gebruik, maar één keer in de maand te legen. Daarnaast hoef je zelfs de mop niet te wassen en te drogen, dat doet de stofzuiger allemaal automatisch voor je.

De Roborock S8 Max Ultra beschikt over een sterke zuigkracht van maar liefst 8000Pa. Ter vergelijking, de gemiddelde zuigkracht onder robotstofzuigers ligt rond 5000Pa. Naast het volautomatische programma die de stofzuiger draait, is de S8 Max Ultra ook ontzettend intelligent. Koppel de stofzuiger met de handige Roborock app en maak gebruik van alle slimme functies, zoals: obstakel ontwijking, LDS Laser navigatie en zelfs een super gevoelige tapijtsensor. Al deze functies zorgen ervoor dat de Roborock een nauwkeurige mapping maakt, waardoor de hele verdieping volledig wordt gereinigd.

Roborock S8 MaxV Ultra

De grote broer van de Max Ultra is de Roborock S8 MaxV Ultra. Deze stofzuiger kan eigenlijk alles wat de S8 Max Ultra kan, maar is op een paar punten nog uitgebreider! Zo is het zelfs mogelijk om de stofzuiger met stembediening van commando’s te voorzien. Dat betekent dat je de app niet eens meer hoeft te openen om de Roborock zijn werk te laten doen. Daarnaast heeft de MaxV Ultra een nog sterkere zuigkracht van 10.000 Pa. Dit is een ongeëvenaarde zuigkracht die er voor zorgt dat er écht niets meer blijft liggen als de stofzuiger zijn ronde heeft gedaan. Deze stofzuiger is ideaal voor mensen die huisdieren hebben die haren verliezen. Wederom kan deze stofzuiger wekenlang schoonmaken, zonder dat je er aandacht aan hoeft te besteden. Mocht jouw kat of hond dus veel haren verliezen, dan kun je hem prima elke dag laten draaien!

Vergelijking Roborock S8 Serie
Vergelijking Roborock S8 serie

Roborock QRevo Serie

Ook deze serie intelligente stofzuigers zullen wij één voor één bespreken. We trappen af bij de basis versie en breiden het uit tot de beste stofzuiger uit deze serie. Ook de QRevo serie wordt weer gekenmerkt door een ongelooflijk gebruikersgemak. Deze slimme muisstille stofzuigers zorgen ervoor dat jouw huis binnen no-time volledig gereinigd is.

Roborock QRevo S

Wil jij een complete stofzuiger met dweilfunctie voor een mooie prijs, dan moet je de Roborock QRevo S hebben. Dit model beschikt over vrijwel alle intelligente functies die een robotstofzuiger moet hebben, met een watertank van 80 milliliter en een opvangbak van 330 milliliter, kan die tot ruim 300 vierkante meter aan oppervlakte reinigen in één sessie. Daarnaast kan een sessie 180 minuten duren dankzij de krachtige 5200mAh batterij capaciteit. De opvolger van de Roborock Q Revo is dus van alle markten thuis en geeft jou zorgeloos een brandschoon huis.

Roborock QRevo Pro

Wil jij toch een nog iets uitgebreidere versie hebben, dan zit je goed bij de Roborock QRevo Pro. Deze stofzuiger beschikt over dezelfde eigenschappen als de QRevo S, maar heeft nog een aantal functies die de stofzuiger net een klasse beter maken. Dankzij de FlexiArm mop en de intelligente vuil detectie sensor is er niets dat nog op de vloer blijft liggen. Evenals de QRevo S is de Roborock QRevo Pro te verkrijgen in twee strakke kleuren die in ieder interieur passen, zwart en wit.

Roborock QRevo MaxV

De Roborock QRevo MaxV is de meest uitgebreide en luxe versie uit de QRevo lijn in 2024. Naast alle functies van de QRevo Pro, beschikt dit model over nog een aantal geavanceerde functies die je huis altijd spik en span houden. De MaxV beschikt over een automatische borstelheffing, waardoor die zonder enige moeite over alle soorten tapijten kan gaan. Combineer dat met de automatische vuildetectie en er is écht geen hoekje in het huis meer dat niet schoon is zodra de QRevo Max zijn ronde heeft gedaan. Geen vuil is te gek voor dit model: dierenharen, koffievlekken, etensresten, de Roborock QRevo MaxV krijgt alles schoon. Je kunt zelfs gebruik maken van intelligente spraak assistentie met die paradepaardje van de QRevo serie!

Vergelijking Roborock QRevo Serie

QRevo Serie vergelijking

Roborock Flexi Serie

Wie denkt dat Roborock alleen maar robotstofzuigers maakt, heeft het mis. Vanaf 2024 komt Roborock namelijk met de Flexi serie, de meest geavanceerde en luxueuze handstofzuiger-lijn. Dankzij het ergonomische design van de Flexi stofzuigers kom je overal bij, zelfs onder een lage bank krijg je de vloer schoon. Welke handstofzuiger van Roborock voor jou het beste is, lees je hieronder!

Roborock Flexi Lite

Wat maakt een handstofzuiger goed? Als je in één sessie alle kruimels en stof kunt opzuigen en tegelijkertijd kunt dweilen, dan weet je dat je een goede stofzuiger vast hebt! De Roborock Flexi Lite is een stofzuiger die dit kan. De Flexi Lite beschikt over een borstelkop die het mogelijk maakt om zelfs in de meest krappe hoeken alles schoon te krijgen. Je hoeft niet meer andere stofzuigerkoppen te gebruiken om ook de vloer onder je meubels te reinigen. De Roborock Flexi Lite beschikt namelijk over de gloednieuwe FlatReach technologie, waardoor die volledig plat onder de laagste meubels schoon kan maken. Of je nou droog of nat vuil schoon moet maken, het kan allemaal. Op het LED scherm en via Voice Alerts weet je precies of je alles goed schoon hebt gekregen. Het meest bijzondere aan deze steelstofzuiger? De zelfreinigende en drogende borstel, ook hier heb je dus geen omkijken naar.

Roborock Flexi Pro

Ondanks dat je met de Flexi Lite al een zeer complete steelstofzuiger in handen hebt, is er nog een uitgebreidere versie, namelijk de Roborock Flexi Pro. Vanzelfsprekend beschikt dit model over dezelfde functies als de Flexi Lite, maar er zitten nog een paar verbeteringen bij. De SlideTech technologie biedt je een moeiteloze stofzuig ervaring, omdat het lijkt alsof de stofzuiger vanzelf over de vloer rolt, zo soepel. Met de DirTect adaptieve reinigingsfunctie past Roborock Flexi Pro zijn reinigingskracht aan op basis van de vuilniveaus op de vloer en zorgt zo voor een grondige en tijdbesparende reiniging. Net als bij de Flexi Lite is het mogelijk om de vloer te reinigen met water dat tot 60 graden warm is, zodat je zelfs de meest hardnekkige vlekken kunt verwijderen. Geen koffie- of wijnvlek die nog blijft liggen met de Roborock Flexi Pro!

Vergelijking Roborock Flexi Serie

Vergelijking Roborock Flexi Serie
TechPunt

TechPunt is de grootste reseller van Roborock in de Benelux. Naast alle nieuwe modellen die je bij ons kunt verkrijgen, bieden wij ook alle accessoires van ieder type aan. Is de borstel of mop van jouw Roborock aan vervanging toe, dan vind je die bij ons terug op de website.

Mocht je niet zeker weten welk onderdeel op jouw Roborock stofzuiger past, of wil jij hulp bij de keuze van jouw nieuwe Roborock stofzuiger? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected] of bel naar 0342-239999. Wij helpen je graag verder!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »